Arte Ateliers

Creatieve Beeldhouwworkshops in Frankrijk
Le Périgord Pourpre in de Dordogne 

SAMEN een ATELIER delen
met andere beeldhouwers:
inspirerend, voordelig en gemakkelijk

Arte Ateliers is gestart door Gaëtane Scholten, die na vele jaren beeldhouwles behoefte had aan een goede werkruimte, maar die de gezelligheid en de inspiratie niet wilde missen. Zo kwam er in 2010 een beeldhouwersatelier in Kamerik, bij Woerden.

Na 7 jaren intensief en met veel plezier begeleiden van cursussen en workshops beeldhouwen heeft Gaëtane Scholten besloten voortaan wat meer tijd te besteden in haar beeldhouwpassie.

Zij en haar man Berend-Jan Scholten hebben een prachtige en ideale plek gevonden om te beeldhouwen in La Douce France, in Sérignac-Péboudou 47410, La Souque Haute. Deze idyllische plaats is gelegen op de grens tussen het arrondissement Dordogne en Lot et Garonne.

Het atelier, gebouwd op een oude steenmijn, willen zij graag delen met vakantiegangers, die een actieve vakantie willen houden in een creatieve sfeer van het beeldhouwen in steen, dit in de koesterende warmte van de zon of in de koele schaduw van de bomen. Naast de mooie inspirerende omgeving is er ook een grote schuur die voldoende onderdak biedt aan de hele groep bij eventueel heel zeldzaam nat weer.Le Périgord Pourpre in de Dordogne

Het Atelier

Een beeld van Arte tijdens tentoonstelling "Te Hooi en te Gras"


Actueel nieuws:

Gaetane Scholten

Permanente tentoonstelling van het werk van Gaetane Scholten, beeldhouwer in steen. 
Met link naar volledige artikel.

Inschrijving voor de zomerworkshops 2020 nu mogelijk

Klik hier voor meer informatie

Projecten:

De realisatie van de "Koe van Woerden":
(link naar alle artikelen)

"Running in Circles"
Prijs OKW 2016 made by Gaëtane Scholten


 2007-2019 Arte Ateliers