ARTE ATELIERS beeldhouw atelier

CREATIEVE BEELDHOUW WORKSHOPS

IN FRANKRIJK

Le Périgord Pourpre in de Dordogne 

 

 

SAMEN een ATELIER delen
met andere beeldhouwers:
inspirerend, voordelig en gemakkelijk

 

WORKSHOP BEELDHOUWEN

  

Arte Ateliers is gestart door Gaëtane Scholten, die na vele jaren beeldhouwles behoefte had aan een goede werkruimte, maar die de gezelligheid en de inspiratie  niet wilde missen. Zo kwam er in 2010 een beeldhouwersatelier in Kamerik, bij Woerden.

Na 7 jaren intensief en met veel plezier begeleiden van cursussen en workshops beeldhouwen heeft Gaëtane Scholten besloten voortaan wat meer tijd te besteden in haar beeldhouwpassie .

 

Zij en haar man Berend-Jan Scholten hebben een prachtige en ideale plek gevonden om te beeldhouwen in La Douce France, in Sérignac-Péboudou 47410, La Souque Haute. Deze idyllische plaats is gelegen op de grens tussen het arrondissement Dordogne en Lot et Garonne.

 

Het atelier, gebouwd op een oude steenmijn, willen zij graag delen met vakantiegangers, die een actieve vakantie willen houden in een creatieve sfeer van het beeldhouwen in steen, dit in de koesterende warmte van de zon of in de koele schaduw van de bomen.  Naast de mooie inspirerende omgeving is er ook een grote schuur die voldoende onderdak biedt aan de hele groep bij eventueel heel zeldzaam nat weer.

 

      

 

                        

    

 

Nieuws

 

PROGRAMMA EXPOSITIE maart-april 2019

 

GAETANE SCHOLTEN 
Permanente tentoonstelling van het werk van Gaetane Scholten, beeldhouwer in steen.

PETRA VERMEULEN 
Van 1 juli t/m  31 januari 2019 exposeert Petra Vermeulen, kunstschilder, haar dierenportretten bij Galerie Arte Ateliers. 

GIES WYNENDAELE
Vanaf 3 augustus 2018 exposeert Gies Wynendaele , kunstenaar zilversmid, zijn exceptionele creaties in zilver .
 

MARCOTTE

Franse kunstschilder, werkt met wol en acryl, abstract

 

FRANKA BONDINI

 

FRANCO SANTI

Lees meer >>

Prijs OKW 2016 made by Gaetane Scholten

Lees meer >>
© 2007-2019 Arte Ateliers